Retail House Activate | Retail House Activate
22047
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22047,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TJENESTER

Butikkdemo

Vi utvikler og gjennomfører optimale butikkdemoer som skjer gjennom en nøye utvelgelse av kjede og butikker, basert på kampanjemålsetting, målgruppe og kommunikasjonsbudskap. Dette gir produktet ditt økt prøvegrad og øker sjansen for at produktet blir med i kundens handlevogn.

Sampling

Med effektfull sampling sørger vi for at den riktige målgruppen møter produktet ditt i de riktige situasjonene. Vår lange og brede erfaring med ulike samplingsaktiviteter gir oss unike muligheter til å skreddersy aktiviteter som passer for ditt produkt eller merkevare.

Utleie av salgpersonell

Vi kan tilby outsourcing av hele eller deler av ditt salgskorps, eller tilby utleie av salgspersonell på fast eller midlertidig basis. Våre dedikerte selgere kan fungere som et supplement til egne selgere, eller ta ansvaret for enkelte kjeder eller regioner. Vi kan ta hele salgsjobben, samt sørge for gode eksponeringsløsninger. Enten dere trenger en selger eller et helt salgsapparat – vi kan skreddersy en løsning for dere.

Event

Vi har gjennom 15 år jobbet med å skape skreddersydde eventer for noen av de største merkevarene i Norge og Norden, og har opparbeidet oss mye erfaring som gir deg høy kvalitet og effektive prosesser. Vårt mål er alltid å skape de beste merkevarebyggende og salgsutløsende rammene rundt produktet eller merkevaren.

Kampanjestøtte

På kampanje eller fast basis kan det være behov for å sikre optimal kampanjeeffekt. Vi gjennomfører og rapporterer flere tusen slike oppdrag hvert år, gjennom kampanjemerchandising, call-senter og utleie av salgspersonell.

Merchandising

Våre merchandisere kan hjelpe deg med å vinne kampen i hyllene og på gulv. Vi kan hjelpe med storechecks, varepåfylling, salgsfremming og bygging av displayer og stands - på ad hoc eller fast basis. Våre merchandisere har lang erfaring og bred kompetanse fra både DVH og faghandelen, og sikrer både kvalitet og effektivitet på jobben som blir gjort.

Om Retail House Activate

Vi mennesker får ofte høre at vi må opp av sofaen og komme oss ut. Hvor ofte drar du merkevaren din opp fra sofaen og får den ut blant folk?

 

I Activate har vi over 15 års erfaring med aktivisering av nordiske merkevarer. Vi gjennomfører årlig flere tusen aktiviteter innenfor blant annet merchandising, demo, event og utleie av salgspersonell. Vi sørger for at din merkevare og dine produkter møter de rette målgruppene på de rette stedene.

 

Gjennom lokal forankring i hele Norge og med vår lange erfaring mener vi å ha den beste kvaliteten fra oppstart til gjennomføring. Vi gir deg grundig rapportering og evaluering, noe som igjen gir deg de beste resultatene til konkurransedyktige priser. Vi har kontorer i alle nordiske land, og bistår gjerne med kostnadseffektiv organisering i hele eller deler av Norden. Med oss på laget får du både trygghet og innovasjon under samme tak.

KUNDER

AKTUELT

  • Fra Create til Elevate

    Hjertelig velkommen til våre nye hjemmesider! Dette har vi jobbet med de siste par månedene, vi håper du liker det du ser og leser! I tillegg til et hamskifte så har vi også gjort et navnskifte....

KONTAKT OSS

SUPPORT: 40 10 62 22

team_image
Rådgiver Salgsaktiviteter

Tommy Stiansen

stiansen@retail-house.no
+47 908 36 896

team_image
Rådgiver Merchandising

Joachim Breen

breen@retail-house.no
+47 452 79 423

team_image
Rekrutteringsansvarlig

Åsne Leber

leber@retail-house.no
+47 994 68 485

team_image
Daglig Leder

Christoffer Berg

berg@retail-house.no
+47 934 04 633